Wij begrijpen we dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is. We streven ernaar om troost te bieden door prachtige duurzame uitvaartkaarten aan te bieden, gedrukt op speciaal groeipapier. Deze circulaire kaarten dienen niet alleen als een manier om je medeleven te tonen, maar ze groeien ook uit tot levende herinneringen in de vorm van bloemen en planten en ondersteunen biodiversiteit.

Je eigen ontwerp

Bij Growingpaper heb je de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken wat wij vervolgens printen op groeipapier in verschillende vormen en maten. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat de kaarten perfect naar jouw wens zijn voor deze gelegenheid.

We hebben twee verschillende soorten groeipapier: 80 grams en 250 grams. Het 80 grams papier is vergelijkbaar met de dikte van normaal printpapier en is alleen enkelzijdig te bedrukken. Het 250 grams papier is wat dikker en kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden. Een passende keuze voor uitvaart kaarten is het 250 grams groeipapier met vergeet-me-niet zaadjes. 

 

Levering

We begrijpen dat deze kaarten snel geleverd moeten worden. Je hebt de optie om de verzending een spoedbestelling te maken voor een meerprijs van € 30,-. Dit zal de levertijd verkorten van 4 tot 6 dagen naar 2 tot 3 dagen, inclusief verzending. 

Wij behandelen uitvaartkaarten met veel zorg en zullen de bestelling snel versturen of je hebt de mogelijkheid om het op te halen in Schijndel.

 

Hoe wij u kunnen helpen

Wij denken graag met je mee om de uitvaartkaart, gedenkkaart, bidprentje of bedankkaart voor de uitvaart te verzorgen. Indien gewenst maken wij het complete design voor je. Neem hiervoor contact met ons op.

Ook kunnen wij werk uit uw handen nemen en deze lastige tijd hopelijk wat makkelijker maken door de verzending volledig over te nemen. Wij personaliseren de enveloppen met de aangeleverde adressen en zorgen voor een snelle levering bijPostNL, middels rouwpost. Neem voor deze optie en de kosten hiervan contact met ons op.

  • Rouwkaart - Rouwkaarten zijn hartverwarmende boodschappen om te laten weten dat je meeleeft met iemand die een dierbare heeft verloren. Ze zijn een manier om steun en liefde te tonen, en ze herinneren ons eraan hoe belangrijk het is om er voor elkaar te zijn.
  • Bedankkaart - Bedankkaarten zijn lieve berichten van waardering. Ze laten zien waardering zien voor anderen en wat ze voor ons doen of gedaan hebben. Een klein gebaar met grote betekenis, die verbondenheid versterkt en positiviteit verspreidt. 
  • Bidprentje - Bidprentjes zijn speciale kaartjes die worden uitgedeeld tijdens afscheidsceremonies. Er staat meestal een foto op van degene die is overleden, samen met hun levensverhaal en gebeden. Deze kaartjes helpen om herinneringen levend te houden en troost te bieden bij verdriet. 
  • Herinneringenkaart - Herinneringskaarten zijn persoonlijke berichten vol liefde en waardering. Ze zijn er om bijzondere momenten te vieren, om "dank je wel" te zeggen, en om banden met anderen te versterken. Deze kaarten zorgen ervoor dat herinneringen blijven leven. 
  • Koffietafel uitnodiging - Een koffietafel uitnodiging is een elegante manier om mensen bij elkaar te brengen na een uitvaart. Op de kaart staat alle informatie over waar en wanneer de samenkomst is. Het is een uitnodiging om samen te komen en elkaar troost en steun te bieden. 

Stap 1

Stap 1

De eerste stap is om ons te bellen. Op deze manier weten wij dat er een bestelling met spoed aankomst en kunnen we alles goed op tijd regelen. Aan de telefoon zullen wij rustig alles nog een keer uitleggen zodat alles duidelijk is om je zo goed mogelijk bij te staan in deze tijd. 

Stap 2

Stap 2

Nadat je ons gebeld hebt is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je bestelling plaatst via onze website waar je het gewenste ontwerp bij upload. 

Stap 3

Stap 3

Als je het ontwerp voor de kaarten hebt geüpload en het stappenplan voor de bestelling hebt doorlopen kun je in de winkelwagen kiezen voor "spoedlevering". Deze keuze is erg belangrijk als je wil dat de kaarten snel geleverd worden. 

Stap 4

Stap 4

Wij kijken nog een keer naar je ontwerp en kijken of het geoptimaliseerd is voor het printen. Ook doen wij een snelle controle op spelfouten zodat de kaarten foutloos de deur uit kunnen. 

Stap 5

Stap 5

Wij sturen je een digitale proefprint. Zodra je hiermee akkoord gaat, gaan we de kaarten voor je printen.

Stap 6

Stap 6

De bestelling wordt verzonden met DHL of je kunt de kaarten op komen halen bij ons in Schijndel. 

Wij raden je aan om de kaarten zelf op te komen halen zodat je zeker weet dat je ze op tijd in huis hebt.