Duurzaam

Duurzaam

Missie

Wij zijn goed in het duurzaam vertellen van jouw verhaal. Ons streven is daarbij om de gehele productieketen duurzaam te maken. Met als gevolg dat jouw verhaal, of dat nu je bedrijfsboodschap is, een belangrijke levensgebeurtenis of een persoonlijke boodschap, versterkt en bekrachtigd wordt. Samen met een community van Growing Friends bouwen wij verder aan deze missie.

Duurzaam en circulair

Het verduurzamen van de keten begint met ons papier. Dat is 100% biologisch afbreekbaar en Growingcard is daarnaast 100% gerecycled. Onze speciaal aangepaste printers werken met biologisch afbreekbare inkt. Ook werken we aan het verkleinen van onze voetafdruk. Zo compenseren we de CO2-uitstoot voor het transport van papier uit Zuid-Afrika en op het Nederlandse hoofdkwartier wekken we duurzame energie op met onze eigen zonnepanelen en warmtepomp.

Als de omstandigheden het toelaten, dan leveren we de bestellingen ook met de fiets.

icon
Sociaal

Sociaal

A company of friends

Bij Growingpaper geloven we in een community van Growing Friends. Een groep mensen die voor hetzelfde wil gaan. Duurzaam, sociaal, met een groen hart of een toekomstgerichte blik. Vanuit hetzelfde gedachtegoed. Alleen door het samen te doen, komen we verder en kunnen we de wereld veranderen. Word ook Growing Friend!

Team

In België werken we met een gedreven en divers team. We bieden kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zijn we trots op onze leverancier in Zuid-Afrika, een sociale onderneming die lokale werkgelegenheid en een leefbaar loon biedt aan vrouwen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

icon
Groei

Groei

Lokaal groeien

Growingpaper werkt aan een groeiend netwerk van lokale experts in Europa. Deze partners hebben dezelfde duurzame en sociale missie en kennen de lokale markt. Vanuit het gezamenlijke concept borgen we de kwaliteit, maar printen we lokaal.

Duurzaam groeien

We bouwen ons bedrijf uit met respect voor milieu, mens en maatschappij. Zo blijven we zoeken naar verbeteringen. Momenteel kijken we bijvoorbeeld naar mogelijkheden voor biologische zaden en manieren om verpakkingsmateriaal te verminderen.

icon
Kwaliteit

Kwaliteit

Het originele groeipapier

In 2012 bracht Growingpaper als eerste in Nederland groeipapier op de markt. Het idee is ontstaan vanuit een duurzame passie en onze wens om bij te dragen aan afvalvermindering. De afgelopen jaren ontwikkelden we ons papier, de inkten en onze printers steeds verder. Op het gebied van zowel duurzaamheid als kwaliteit. We zijn trots op de vele boodschappen die onze klanten tot bloei lieten komen.

Onze kracht

Wij bieden persoonlijk advies over je ontwerp voor het beste resultaat. We werken met innovatieve printers die niet schadelijk zijn voor de zaadjes, met biologisch afbreekbare inkt en goed kleurresultaat. Ons groeipapier komt bovendien echt uit! In onze proeftuintjes testen we de kiemkracht van de zaden en ideale groeiomstandigheden. Daarnaast hebben we de capaciteit om grote aantallen te printen.

icon

Jouw verhaal

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Zelf ontwerpen Laat je inspireren