Onze community van Growing Friends speelt een belangrijke rol in onze missie om de wereld duurzamer en socialer te maken. Circulair denken dat doen wij niet alleen in grondstoffen en producten, maar ook in mensen! Samen met onze Growing Friends vormen wij een cirkel. Een cirkel van vrienden die elkaar zien en helpen.

Iedere vestiging van Growing Paper heeft zo zijn eigen eco-systeem van lokale partners waarmee samengewerkt wordt en die dezelfde duurzaamheidsgedachte centraal stellen:

grafische vormgevers
marketingagentschappen
evenementenbureaus
productontwikkelaars
maatwerkbedrijven
...

Wil je ook deeluitmaken van onze community, vul dan zeker het onderstaande formulier in. We nemen dan contact met je op en kijken welke raakvlakken er zijn.

#Friends

#Friends

Heb je een idee of wil je wat met ons delen? Laat een bericht achter op Instagram of Facebook en tag @growingpaper_be.

Mogelijkheden voor samenwerking?

Mogelijkheden voor samenwerking?

Zie jij raakvlakken met onze duurzame missie? We staan open voor een bloeiende zakelijke samenwerking. Stuur ons een berichtje, dan gaan we met je in gesprek.

Onze Europese vrienden

Oorspronkelijk gestart in Nederland, groeit onze community nu verder in verschillende Europese landen. Growingpaper heeft partners in Europa die de lokale markt kennen en lokaal printen. Samen vormen we een hecht netwerk waardoor we elke dag de beste kwaliteit en service leveren. Hierdoor zijn we in staat om probleemloos grote, internationale bestellingen te leveren.