Valentijnskaarten van groeipapier

Geef liefde die bloeit in de ware zin van het woord 

Valentijnsdag is een speciale tijd van het jaar waarin mensen hun liefde en genegenheid voor hun dierbaren uiten. Een unieke en milieuvriendelijke manier om dit te doen is door een Valentijnskaart van groeipapier cadeau te doen. Groeipapier is een papiersoort gemaakt van oud papier en zaadjes. Wanneer het papier in de grond wordt gestopt, ontkiemen de zaden en groeien uit tot bloemen. Dit maak groeipapier een duurzaam en biologisch afbreekbaar alternatief voor traditioneel papier.

We hebben 2 verschillende soorten groeipapier met een verscheidenheid aan zaden. Populaire opties zijn zaden van wilde bloemen, kruiden en groenten. Dit betekent dat het zaadpapier, eenmaal geplant, niet alleen uitgroeit tot een prachtige plant. Daarnaast helpen de bloemen de biodiversiteit te bevorderen en lokale ecosystemen te ondersteunen.

Valentijnskaarten van groeipapier zijn een unieke manier om iemand je liefde en genegenheid te tonen. De ontvanger kan niet alleen genieten van de mooie kaart, maar hem ook planten en zien ontkiemen tot prachtige bloemen. Een blijvende herinnering aan je liefde en genegenheid en een manier om een ​​beetje natuur in hun leven te brengen.

Onze wenskaarten zijn gemaakt van 250 grams papier wat helemaal met de hand wordt geschept. Van oud papier wordt een papje gemaakt waar de zaden in gemengd worden. De nieuw geschepte vellen papier worden gedroogd en daarna op maat gesneden zodat ze kunnen worden geprint tot kaarten, uitnodigingen of geboortekaartjes.

Je kunt ook je eigen kaarten op groeipapier ontwerpen met onze online design tool. Personaliseer je kaart met je eigen bericht, ontwerp en kleur. Zo creëer je een unieke en persoonlijke kaart die echt bijzonder en betekenisvol is.

Bloeikaarten zijn een unieke manier om de mensen die je lief vindt een berichtje te sturen. Een duurzaam cadeau dat nog jaren zal worden onthouden.

`

Delen

facebook linked-in

Eigen ontwerp

Bij Growingpaper ontwerp je je eigen verhaal op duurzaam groeipapier.

Eigen ontwerp