Growingpaper is een perfect canvas voor jouw communicatie. Een speciaal soort papier, gevuld met zaadjes. Zo gaat geen papier verloren en krijgt jouw zakelijke en persoonlijke communicatie een tweede leven.

Jouw zakelijke boodschap springt er hierdoor bovenuit. Ook wenskaartjes, uitnodigingen en verjaardagskaarten krijgen een extra dimensie. 100% natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar, kortom, een perfect idee voor een zero waste communicatie!

Growingpaper werd ontwikkeld in Nederland en bestaat uit 2 twee fijne laagjes papier met daartussen zaadjes. Als je het papier plant, dan kiemen de zaadjes tot veldbloemen, worteltjes, basilicum en vele andere. De blaadjes worden aan elkaar gelijmd dankzij de natuurlijke lijmkracht van aardappelzetmeel. Zo kunnen we garanderen dat Growingpaper volledig biologisch afbreekbaar is. 

De soorten zaadjes die beschikbaar zijn, zijn uitgekozen omwillen van hun kwaliteit en hun combineerbaarheid met het papier. Elk papier wordt getest in de proeftuintjes van Growingpaper Nederland, op kiemkracht, kwaliteit en soms smaak. 

Als allereerste groeipapier in Nederland, kan Growingpaper rekenen op jarenlange ervaring en tests. Er worden dan ook nog steeds nieuwe technieken en methodes getest.

Growingpaper is werkelijk een leuke en originele manier om jouw boodschap te laten bloeien!

Share

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.