Waarom Growingpaper?

Omdat Growingpaper wérkt. Niet enkel groeien de zaadjes volop na het planten van Growingpaper, maar het volledige gedachtegoed achter Growingpaper klopt als een bus. Verschillende soorten papier, die elk meerdere soorten zaden bevatten. De ene gemaakt in Nederland en de andere handgeschept in Zuid-Afrika. De ene lokaal, de andere met een hart voor tewerkstelling in het zuiden.

Growingpaper heeft zijn wortels in Schijndel, Nederland, en afdelingen schieten als paddenstoelen uit de grond over heel Europa. Het Growingpaper-netwerk van internationale groei-vrienden groeide zo uit tot een lappendeken dat Nederland, België, Frankrijk, Italië, Griekenland, Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland beslaat.

Wie zijn wij?

Wij, van Growingpaper België, zijn blij dat we kunnen bijdragen aan dit netwerk. Vanuit ons bureau VivaVerde for Business, staan wij actief nieuwe duurzame ondernemingen bij, bij hun go-to-market. Daarom kozen we om niet enkel dit merk in België te lanceren, maar ook om een actieve schakel te worden in de verdeling en productie van Growingpaper-producten in België. Zo kunnen wij iedereen in België gelukkig maken met het duurzame en mooie concept dat Growingpaper is.

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.