GROWINGPAPER

GROWINGPAPER (70 gr)

Dikte: voelt als briefpapier.
Het originele Nederlandse GROWINGPAPER is 100% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar. Het papier heeft een mooie stevigheid en lichte glans. De zaden zijn duidelijk zichtbaar en geven het papier een natuurlijke structuur.
GROWINGCARD

GROWINGCARD (250 gr)

Dikte: voelt als een stevige kaart
GROWINGCARD wordt in Zuid Afrika met veel passie gemaakt. De kaarten hebben een prachtige natuurlijke, matte uitstraling, zijn 100% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar.

GrowingPaper (70 gram)

Dikte voelt als briefpapier

Het door ons ontwikkelde GROWINGPAPER bestaat uit twee dunne lagen papier verlijmd met aardappelzetmeel met daartussen de zaden. Soorten zaden: Veldbloemen mix voor bijen en vlinders, Klaproos (Papaver), Vergeet-me-niet (Myosotis), Slamix, Worteltjes en Citroen Melisse.

GrowingCard (250 gr)

Dikte: voelt als een stevige kaart 

GROWINGCARD wordt in Zuid Afrika met veel liefde en passie gemaakt. Het is gerecycled papier dat met de hand opnieuw tot een ''pap van papier met zaden'' wordt verwerkt. Daarna wordt het gedroogd, gewogen en versneden. Leverbaar in Mix van Klaproos (Papaver) en Sneeuwkleed (Alyssum), Vergeet me niet (Myosotis) en Mix van Basilicum en Rucola sla.

Het originele Growingpaper: De basis voor duurzame verhalen.

Ons groeipapier wordt duurzaam vervaardigd en wij printen met milieuvriendelijke inkt! Groeipapier vormt de perfecte basis voor uw bedrijfs- of persoonlijke verhaal. Verhalen over duurzaamheid, groei, ontwikkeling, inspiratie… Groeipapier versterkt uw boodschap en laat uw woorden ontkiemen.